Om Regionklassikern

Henrik Andersson, driftchef, Västfastigheter, Borås Henrik Andersson, driftchef, Västfastigheter, Borås ”För mig är Regionklassikern ett positivt sätt att utmana alla inom Västfastigheter att börja träna. Jag är nog lite av en vinnarskalle och vill att alla blir mer aktiva. Träning ger ökat välmående och satsar vi gemensamt påverkas vi också socialt på ett positivt sätt vilket är lika viktiga bitar för en bra hälsa. För egen del ska jag nog klara alla grenar, simningen känns dock som en utmaning. Själv börjar jag med Linnémarschen och cykelloppet Viaredssjön runt.
Att så många som möjligt deltar i Regionklassikern är det viktiga, distanserna passar oavsett hur tränad man är. Jag uppmuntrar alla att ställa upp!”

Christian Schröder, drifttekniker, Västfastigheter, Borås Christian Schröder, drifttekniker, Västfastigheter, Borås ”Jag uppskattar verkligen satsningen på Regionklassikern, det är ett bra sätt för mig att bli motiverad och komma igång med träning. Det är även betydelsefullt att flera arbetskamrater ställer upp, det blir helt enkelt roligare att fortsätta och klara av de olika grenarna. Den sociala aspekten är viktig och trevlig. Här på jobbet var vi flera som redan förra året ställde upp i Kretsloppet. Det var då jag kom igång, och ska nog klara av alla grenarna i Regionklassikern... Men framför allt är Regionklassikern ett trevligt sätt att umgås med arbetskamraterna utanför jobbet.”

Göran Nyström, driftkoordinator, Västfastigheter, Borås Göran Nyström, driftkoordinator, Västfastigheter, Borås ”Regionklassikern är en bra satsning i olika nivåer som passar alla. För mig är det även en bra förberedelse för Svenska Klassikern, alltså den riktiga klassikern som jag och en kollega här på jobbet anmält oss till. På sätt och vis tränar jag regelbundet genom att dagligen året runt gå, springa eller cykla till och från jobbet. En sträcka på 5,2 km eller 7,5 km beroende på vilken väg jag väljer. Regionklassikern tänker jag börja med ganska snart, och eventuellt kommer jag även att ställa upp i Göteborgsvarvet om inte skador sätter hinder. Annars blir cykelloppet Viaredssjön runt en bra start för säsongens träning.”
Tillbaka