Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen

Dags att anmäla sig till loppen under Varvetveckan 15–21 maj

Vecka 20 genomförs Varvetveckan som organiseras av Göteborgsvarvet. Flera lopp arrangeras där du kan delta individuellt, eller tillsammans med dina kollegor. Hitta era favoriter och anmäl er nu!


Delta i de lopp som passar bäst för dig
De olika loppen erbjuder en variation av distanser och upplägg. Start och mål vid Slottsskogsvallen i Göteborg. Använd dig av VGR:s egna anmälningslänkar här nedan när du anmäler dig till något eller flera av loppen.


Du är välkommen till Regionklassikern i eventbyn
Regionklassikern kommer medverka på plats med eventtält på alla loppen under Varvetveckan. Kom förbi och träffa kollegor, ta en fika och få en funktionströja.


Trailvarvet och Trailvarvet Walk 15 maj
Den 15 maj genomförs terrängloppet på Änggårdsbergen. Banan är kuperad och man kan välja att genomföra 11,5 km löpning eller 8 km gång.

Klicka här för att anmäla dig till Trailvarvet

Klicka här för att anmäla dig till Trailvarvet Walk

Här kan du läsa mer om Trailvarvet och Trailvarvet Walk


Stafettvarvet 18 maj
Den 18 maj har du och dina kollegor möjlighet att delta i Stafettvarvet. Bilda lag välj att jogga eller gå 4,2 km genom Slottsskogen. Efter loppet får varje lag en picknick-kasse att avnjuta.

Klicka här för anmälan till Stafettvarvet

Här hittar du mer information om Stafettvarvet


Cityvarvet 21 maj
Den 21 maj har du möjlighet att springa efter den blå linjen i 4,3 km. Njut av den bästa delen av Göteborgsvarvet genom att springa från Götaplatsen in i mål på Slottsskogsvallen.

Klicka här för att anmäla dig till Cityvarvet

Läs mer om Cityvarvet här


Göteborgsvarvet 21 maj
Vill du springa lite längre den 21 maj så ska du anmäla dig till Göteborgsvarvet 21 km. VGR har en egen startgrupp med starttid kl. 14.07. Sista dag för anmälan och byte till VGR:s startgrupp är förlängd till den 15 maj.

Klicka här för att anmäla dig till VGR:s startgrupp

Läs mer om Göteborgsvarvet här


Byta till VGR:s startgrupp i Göteborgsvarvet
Är du redan anmäld till Göteborgsvarvet och vill byta till VGR:s startgrupp, mejla följande uppgifter till regionklassikern@vgregion.se
• Namn
• VGR-id
• Arbetsplats
• Personnummer
En inbjudan till byte av startgrupp kommer sedan skickas till den e-postadress som du angav i din anmälan till Göteborgsvarvet. Sista dagen för byte av startgrupp är förlängd till den 15 maj.