Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen

Längdskidåkning 2020

På grund av snöbristen i år har vi behövt flytta, alternativt ställa in många av våra skidarrangemang. Nu gör vi ett sista försök denna skidsäsongen. Observera att utomhusarrangemang kan komma att ställas in med kort framförhållning.

Du kan alltid genomföra skidåkningsgrenen på egen hand om du till exempel åker till fjällen eller besöker Skidome. För att få aktiviteten registrerad återkoppla namn, VGR-id, arbetsplats och Regionklassikerpassnummer till regionklassikern@vgregion.se

4 mars – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidstadion Skövde är inställt
Eftersom väderleken är opålitlig och det därför är osäkert om det kommer finnas snö så har Regionklassikern beslutat att ställa in detta tillfälle.

6 mars – Klassikerskidan, Borås GIF Knektås
På grund av snöbrist har loppet flyttats från 31/1 till 6/3.

Klassikerskidan genomförs i år på Borås GIF Arena i Tosseryd. Åk 21 km eller 5 km, klassisk stil.

Starttider: Start kl.18.00 om du väljer att åka 21 km med tidtagning och öppen start mellan 18.10-18.30 i motionsklasserna i båda distanserna.

Anmälan till loppet görs senast den 1 mars på webben, Klassikerskidan

Efter det att du anmält dig till loppet, maila till regionklassikern@vgregion.se och meddela att du kommer delta i Klassikerskidan.

Regionklassikern kommer finnas på plats inne i stugan. Möjlighet att låna utrustning finns. Önskar du låna utrustning maila längd, vikt och skostorlek till regionklassikern@vgregion.se senast den 3 mars.

7 mars – längdskidåkning i Skidome Göteborg
Regionklassikern erbjuder nu som avslutning på skidsäsongen ett specialarrangemang i Skidome den 7 mars, där vi kombinerar teknikträning med ett skidlopp.

Skidloppet genomförs utan tidtagning. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats i Ski lodgen, en trappa ned, där man prickar av sig innan start. Var på plats 15 minuter innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Anmälan och bokning av utrustning görs i Regionkalendern, klicka på länkarna nedan. Välj en en av de fyra startgrupperna (begränsat med platser i varje grupp).

Grupp 1 – kl.09.00–10.15

Grupp 2 – kl.10.30–11.45

Grupp 3 – kl.12.30–13.45

Grupp 4 – kl.14.00–15.15