Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen
VGR-medarbetare på skidlopp i Skövde 2019

Nu startar Regionklassikern upp 2020 års motionslopps-säsong med massor av längdskidåkning

Då vintervädret fortfarande lyser med sin frånvaro ber vi er observera att arrangemangen kan komma att ställas in på grund av snöbrist eller andra orsaker. Detta kan i sådana fall komma ske med kort varsel genom information på webben och via mail.

25 januari – Regionklassikerns 5 km-lopp, Hestrastugan Borås
Loppet genomförs utan tidtagning. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats inne i stugan där man prickar av sig innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Starttider: Öppen start kl.10.00–12.00. Arrangemanget är slut kl.14.00.

Anmälan och bokning av utrustning görs här i Regionkalendern

31 januari – Klassikerskidan, Borås GIF Knektås
Klassikerskidan genomförs i år på Borås GIF Arena i Tosseryd. Åk 21 km eller 5 km, klassisk stil.

Starttider: Start kl.18.00 om du väljer att åka 21 km med tidtagning och öppen start mellan 18.10-18.30 i motionsklasserna i båda distanserna.

Anmälan till loppet görs senast den 26 januari på webben, Klassikerskidan

Efter det att du anmält dig till loppet, maila till regionklassikern@vgregion.se och meddela att du kommer delta i Klassikerskidan.

Regionklassikern kommer finnas på plats inne i stugan. Möjlighet att låna utrustning finns. Önskar du låna utrustning maila längd, vikt och skostorlek till regionklassikern@vgregion.se senast den 27 januari.

1 februari – Billingens Långlopp, Skidstadion Skövde
Billingens Långlopp genomförs på Skidstadion vid Billingens fritidsområde. Åk 42 eller 21 km tävlingsklass eller motionsklass.

Starttid: Masstart för alla kl.11.00.

Anmälan till loppet görs senast den 26 januari på webben, Billingens Långlopp

Efter det att du anmält dig till loppet maila regionklassikern@vgregion.se och meddela att du kommer delta i Billingens Långlopp.

Regionklassikern kommer finnas på plats med tält på Skidstadion. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Önskar du låna utrustning maila längd, vikt och skostorlek till regionklassikern@vgregion.se senast den 27 januari. Vill du få hjälp med vallning var på plats en timma innan start.

2 februari – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidstadion Skövde
Loppet genomförs utan tidtagning. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats med tält på Skidstadion där man prickar av sig innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt för VGR-medarbetare.

Starttid: Start kl.10.00. Arrangemanget är slut kl.13.00.

Anmälan och bokning av utrustning görs här i Regionkalendern

5 februari – Regionklassikerns 5 km-lopp, Skidome Göteborg
Loppet genomförs utan tidtagning,. Möjlighet att låna utrustning och få hjälp med vallning finns. Regionklassikern finns på plats i Ski lodgen, en trappa ned, där man prickar av sig innan start. Var på plats 15 minuter innan start. Arrangemanget är kostnadsfritt.

Anmälan och bokning av utrustning görs i Regionkalendern, klicka på länkarna nedan. Välj en av de tre startgrupperna (Antalet platser i varje grupp är begränsat).

Grupp 1 – kl.17.00–17.45

Grupp 2 – kl.18.00–18.45

Grupp 3 – kl.19.00–19.45