Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen

Anmäl dig till VGR:s startgrupp i Göteborgsvarvet 13 maj 2023

Som anställd i Västra Götalandsregionen har du en fast anmälningsavgift på 645 kronor. Anmäl dig via anmälningslänken nedan för att hamna direkt i VGR:s startgrupp. Sista anmälningsdag är den 7 maj, 2023.

Anmälan till VGR:s startgrupp

Observera att anmälan inte är giltig förrän anmälningsavgiften är betald. Betalning av anmälan kan ske via kort- eller direktbetalning. Göteborgsvarvet skickar inte ut några inbetalningskort.

Betala med ditt friskvårdsbidrag
OBS! NY INFORMATION!

I dagsläget går det inte att betala med sitt friskvårdsbidrag när man anmäler sig via VGR:s anmälningslänk till Göteborgsvarvet. Epassi tar inte emot några kvitton från en leverantör som redan är ansluten.

Göteborgsvarvet och Epassi jobbar med att ta fram en digital lösning där man kan använda sitt friskvårdsbidrag vid betalning av anmälningsavgiften när man anmäler sig via VGR:s anmälningslänk.

Mer information kommer inom kort.

Byta till VGR:s startgrupp
Är du redan anmäld till Göteborgsvarvet och vill byta till VGR:s startgrupp maila följande uppgifter till regionklassikern@vgregion.se
• Namn
• VGR-id
• Arbetsplats
• Personnummer

En inbjudan till byte av startgrupp kommer sedan skickas till den e-postadressen du uppgav i din anmälan till Göteborgsvarvet. Sista dagen för byte av startgrupp är den 7 maj, 2023.

För mer information om Göteborgsvarvet besök goteborgsvarvet.se