Om Regionklassikern

Fustra-tröning igång, Svensons Hälsocenter, Borås Lotta Götlind, kundrådgivare Inköp, Borås
Nu är Fustra-träningen igång!

Efter genomgång och introduktion har VGR-gruppen klarat av sitt första träningspass på Svensons Hälsocenter i Borås. Det som inledningsvis verkade som ett relativt enkelt träningspass, visade sig snart vara ganska krävande. De enda redskap som användes var en lång pinne och två vikter i kombination med kroppsrörelser i lugnt tempo med flera repetitioner, mellan ”blocken” görs 90 sek pulshöjande aktivitet. Rörelserna är både i stående position och liggande, alltid med ländryggen mot golvet.

Lotta Götlind, kundrådgivare på Inköp i Borås är positiv efter första träningsomgången:
– Det känns mycket positivt. Fustra är en mycket bra träningsform som passar mig utmärkt, hela kroppen stärks vilket märktes tydligt redan efter första passet. Trots det lugna tempot är träningen fysiskt krävande, jag ser nu fram emot att fortsätta träningen.

Från Inköp i Borås deltar två medarbetare vilket innebär att det också blir en hel del prat om träningen - och inte minst om kosten.
– Bra att vi redan i introduktionen fick med oss ett kompendium med träningsinstruktioner och måltidsförslag, det gör det enklare att fortsätta hemma på egen hand, säger Lotta Götlind
Tillbaka