Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen

Blodomloppet i Göteborg eller Blodomloppet på distans 2023

Välj den distans som passar bäst för dig, 5 eller 10 kilometer. Som VGR-anställd får du 100 kronor i rabatt på anmälningsavgiften till antingen Blodomloppet i Göteborg eller till Blodomloppet på distans, läs mer nedan.

Den 8 juni är det dags att gå, jogga eller springa Blodomloppet i Göteborg
Start och mål i Slottsskogen. Regionklassikern kommer finnas på plats med eventtält i evenemangsområdet i Slottsskogen. Besök gärna tältet – få en funktionströja från VGR, träffa andra VGR-kollegor eller varför inte duka upp er picknick på våra långbord.

Delta individuellt eller i lag
I Blodomloppet kan man delta individuellt eller i lag. Ett lag består av max 5 personer som kan delta i olika distanser/klasser. Anmäl flera lag på din arbetsplats och utmana varandra. Varje lag får en picknick-kasse efter loppet. Sista anmälningsdag för lag är 1 juni och för individuell anmälan 8 juni.
Läs mer om Blodomloppet i Göteborg här

Delta i Blodomloppet på distans när det passar bäst för dig
Spring eller gå 5 km eller 10 km någon gång mellan den 17 maj och 7 september på valfri plats. Sista anmälningsdag är 31 augusti.
Läs mer om Blodomloppet på distans här

Rabatt på anmälningsavgiften för VGR-anställda – gör så här
Som VGR-anställd får du 100 kronor i rabatt på anmälningsavgiften till antingen Blodomloppet i Göteborg eller till Blodomloppet på distans. För att ta del av rabatten, gör så här vid anmälan: Ange VGR i rutan för Förening/företag och i Steg 3 (betalning) anger du rabattkoden: VGR#23 i rutan för rabattkod.

Träningsprogram och tips från Blodomloppet
Här kan du inspireras av de tips och träningsprogram som Blodomloppet erbjuder på sin webbsida för att förbereda dig inför ditt Blodomlopp.
Träna tillsammans med Blodomloppet