Hälsofrämjande aktiviteter för
VGR-anställda i hela regionen
Hälsofrämjande aktiviteter för VGR-anställda i hela regionen
2018-03-29
Vi GÅR mot en ny vår!

Kylan har bitit sig fast under många veckor. Snön och isarna har spridit glädje till barnen. Men också en hel del osäkerhet för äldre som kan vara rädda att ramla och skada sig. Nu, plötsligt, äntligen, börjar det droppa från taken, det blir ljusare på morgonen och fåglarna visar med sitt kvitter att de fattat för längesedan att våren kommer i år också.

Vi människor kanske fortfarande känner oss trötta och kalla från den långa vintern. Det är nästan som om vi tror att våren inte skulle komma, och att vi inte kan göra så mycket åt det vi känner i den där kroppen vi bor i. Den lever sitt eget liv och vi går bredvid och hör inte vad kroppen säger till oss.

Nu när våren är här, med nya möjligheter, är du öppen för något nytt då?

Lyfta blicken så nacken får vila lite, sänka tempot så att kroppen hinner med att ta stegen du tar, hitta avslappning och hitta tillbaka till den lite skönare känslan. Släppa taget om ”vintern” i kroppen och lyssna på kvittret inifrån, som finns där om du sänker volymen på det andra bruset.

Att gå med känsla, “Walkfeela” och reflektera över det som pågår varje dag och varje steg är spännande. Det säger åtminstone alla dom som provat. Och det är inte bara under träningspasset eller vilan i soffan eller i massagebehandlingen man kanske fick häromdagen, som den sköna känslan infunnit sig. Utan hela tiden, varje steg under dagen; det där sköna som Walkfeeling vill att du ska hitta i dig själv, så du slipper ha en tränare hängande över axeln 24/7. Om man nu hade haft tålamod och resurser till det….

Vi finns i Majorna i Göteborg. Där går vi med människor på det gröna gräset inomhus och tittar ut över Sannabacken där isen börjar smälta nu, efter alla pulkaåk som de där pigga ungarna gjort. Släpp in våren och låt isen smälta i din kropp, ända in till hjärtat!

Kom och upptäck vad som är unikt för dig!
Boka en gratis 20-minuters prova-på, antingen på vårt center i Majorna eller online, genom att maila goteborg@walkfeeling.se
Du kan läsa mer på www.walkfeeling.se

We walk together!

The Walkfeeling Team.